top of page

niet perfect, toch tevreden

3Dcover_edited.png

Heb jij soms het gevoel dat je alle bordjes tegelijk in de lucht moet houden? Dat je de controle moet houden en je ondanks eerdere successen jezelf nog steeds moet bewijzen? Kunnen angst en twijfel je soms onverwacht overmannen? Maken goedbedoelde adviezen zoals ‘laat het los’ en ‘doe eens wat minder’ je soms kwaad of moedeloos?
 

Dan ben je niet alleen. Velen van ons herkennen zich in meer of mindere mate in perfectionisme. Het helpt ons vaak om door te zetten en onszelf te verbeteren en tegelijkertijd kan het ons in de weg komen te zitten.

Perfectionisme kan ons te veel doen stilstaan bij prestaties in plaats van bij wat ons voldoening geeft, bij wat anderen van ons verwachten in plaats van wat we zelf nodig hebben, of bij het vermijden van onze angsten in plaats van die in de ogen te durven kijken.

Via herkenbare voorbeelden krijg je inzicht in waarvoor perfectionisme ons probeert te beschermen en ga je richting verandering via Liesbet's ‘willen-durven-doen’-aanpak.
Want beter omgaan met perfectionisme betekent niet dat je de lat lager hoeft te leggen. Wel dat je bewuster keuzes kunt maken en met meer voldoening kunt presteren.

Individuele exemplaren

Individuele exemplaren kan je verkrijgen in de boekhandel of online bestellen

voor organisaties

Wil je het boek aanbieden aan je medewerkers of koppelen aan een keynote? 

“Deze twee kernwoorden vatten mijn impressie samen: een houvast en een boost. Het boek bevat een gestructureerde boodschap waarbij Liesbet de lezer bij de hand neemt en ook de vrijheid van reflectie en keuze laat"

Mirko M.

Get in Touch

Contacteer me voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:

liesbet.boone@conundrum-consult.be

+32 0499 31 16 85

Wondelgem (Gent)

Logo Liesbet zandgeel klein.png
bottom of page