top of page
PDC-0890-4.jpg

keynote

Een van mijn passies is mensen inspireren, mensen aan het denken zetten en in beweging brengen. Zo opent het optimalisme perspectieven. Een boodschap die ik maar al te graag overbreng naar een publiek.  

Zonsondergang op het strand
keynote van perfectionisme naar optimalisme

Perfectionisme als katalysator en inhibitor 

Herken je het gevoel dat er veel van je verwacht wordt en je tegelijkertijd ook veel van jezelf verwacht? Verwachtingen die druk geven, je het gevoel geven dat je al die bordjes niet meer in de lucht kunt houden en je je soms de vraag stelt: 'is dit het nu?'. 

Soms zijn we zo gefocust op het doen-doen-doen dat er nog weinig ruimte is om stil te staan bij de meest fundamentele vraag die we ons kunnen stellen: waarom doe ik wat ik doe en haal ik daar voldoening uit? In deze keynote neemt Liesbet je mee om een antwoord te vinden op die vraag. Ze doet dit aan de hand van herkenbare voorbeelden, interactie en positiviteit. 

Primaire doelgroep: managers, ondernemers, leidinggevenden en HR.

op maat

Wil je graag een keynote, training of workshop op maat? Dat kan zeker. Contacteer ons voor de mogelijkheden en we werken een voorstel voor jou uit.

We deden dit al voor deze groepen: HR-teams, managementteams, netwerkorganisaties, coaches, psychologen, vertrouwenspersonen, ouders, en leerkrachten.

Personal growth.jpg

Get in Touch

Contacteer me voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:

liesbet.boone@conundrum-consult.be

+32 0499 31 16 85

Wondelgem (Gent)

bottom of page