top of page
PDC-0890-4.jpg

keynote

Een van mijn passies is mensen inspireren, mensen aan het denken zetten en in beweging brengen. Zo opent het optimalisme perspectieven. Een boodschap die ik maar al te graag overbreng naar een publiek.  

keynote niet perfect toch tevreden

Gebaseerd op mijn boek verhelder ik in deze keynote waarom perfectionisme een rem kan zetten op onze prestaties en tevredenheid.

 

Via herkenbare voorbeelden uit de werk- en privécontext krijg je inzicht in wat perfectionisme inhoudt, hoe dit als beschermingsmechanisme getriggerd wordt, waar het vandaan komt en wat de beperkingen ervan zijn. Ik introduceer daarbij het positief alternatief nl. optimalisme, waarbij de focus minder ligt op moeten en pleasen en meer op willen en durven kiezen voor jezelf. 
 

Deze keynote is een eyeopener waarbij je stilstaat bij wat jij echt wil, je ontdekt hoe je op een meer flexibele manier je doelen kan bereiken, je leert anders naar je angst kijken en zelfkritische gedachten te ontmaskeren. Ik daag je uit in je denken, verruim je zelfinzicht en ondersteunt je om je eerste stappen richting optimalisme te zetten. Zodat jij met meer voldoening je persoonlijke en professionele ambities kan nastreven.

Doelgroep: brede publiek

Stairs.jpg
Imposter masker.jpg
het imposter fenomeen ontmaskerd

Twijfelen aan je prestaties, bang zijn dat men zal ontdekken dat je het toch allemaal niet zo goed weet of kan als men denkt, het gevoel hebben dat anderen je mogelijkheden overschatten. Velen van ons krijgen wel eens te maken met deze gedachten. Onderzoek toont zelfs aan dat dit nog sterker aanwezig is bij ondernemers, CEO's, academici en professionals in competitieve omgevingen. Liesbet ontmaskert het imposter fenomeen, waarbij het publiek van het ene aha moment in het andere valt. Het publiek erkent en begrijpt imposter gevoelens veel beter.

 

Deze keynote geeft concrete handvaten om op een andere manier met imposter gevoelens om te gaan. Zodat die ons of onze medewerkers niet langer klein houden of we niet langer het gevoel hebben dat we ons - ondanks eerdere successen - moeten blijven bewijzen.

Primaire doelgroep: Ondernemers, HR-professionals, leidinggevenden en medewerkers

optimalisme als driver voor groei in het ondernemerschap

Elke organisatie heeft groeiambities en evolueert doorheen haar levensloop. Zo is niet enkel jouw organisatie in constante beweging, ook jij als leidinggevende raakt daarbij vaak mee uit evenwicht.
 

In deze keynote krijg je inzicht in hoe jij doorheen verschillende groeifases in je leiderschap wordt uitgedaagd. Vanuit mijn expertise als leiderschapscoach krijg je voorbeelden uit de praktijk en daag ik je uit in je denken. Je krijgt concrete inzichten mee zodat jij optimalisme kan gebruiken als hefboom voor groei.


Ik doorprik de idee dat je als ondernemer of leidinggevende een superhero moet zijn, neem afscheid van timemanagement en verklaar waarom je purpose kennen zo belangrijk is. Deze lezing zal je zelfbewustzijn verruimen zodat jij je bedrijf of team naar de volgende groeifase kan brengen.

Primaire doelgroep: ondernemers, managers, leidinggevenden

Zonsondergang op het strand
Personal growth.jpg
op maat

Wil je graag een keynote, training of workshop op maat? Dat kan zeker. Contacteer ons voor de mogelijkheden en we werken een voorstel voor jou uit.

We deden dit al voor deze groepen: HR-teams, managementteams, netwerkorganisaties, coaches, psychologen, vertrouwenspersonen, ouders, en leerkrachten.

deze klanten gingen je voor
BARCO_rgb_primarylogo_red.jpg
uz gent.png
uz gent.png
hogent.png
cropped-LadiesOntheRoad_lrs-1.png
AP hoge school.png
AZ-Maria-Middelares-Gent-logo-fb_Small.png
gezinsbond.png
femma.png
ugent.png
eetexpert.png
logo vvov.webp

"Een boeiende en bevlogen spreker met een inhoudelijk sterk verhaal. Ze onderstreept dit regelmatig met een vleugje humor en praktijkvoorbeelden. Na deze lezing zal je zeggen ‘wel perfect én tevreden"

Chris van Dam - Directeur Centrum Oplossingsgericht Coachen en Praktijklector Hogent

Get in Touch

Contacteer me voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:

liesbet.boone@conundrum-consult.be

+32 0499 31 16 85

Wondelgem (Gent)

Logo Liesbet zandgeel klein.png
bottom of page